AUTON HUOLTOPALVELUT

Soita »

Meiltä myös autojen huollot ajanvarauksella Liedon Avanti 2:sta. Tavoitteenamme on saada auto mahdollisimman nopeasti kuntoon ilman turhaa odotusta. Vaihdamme muun muassa autosi polttimot, pyyhkijät, suodattimet, tarkistamme ja tarvittaessa täytämme nestesäiliöt (öljyt, tuulilasi- sekä jäähdytysnesteet) tai vaihdamme jarrupalat.

Huollon saat varattua kätevästi esimerkiksi autopesun kanssa samaan yhteyteen.

Huoltopalvelumme:

  • Jarruremontit
  • Polttimoiden vaihdot
  • Öljyjen vaihdot
  • Pyyhkijöiden vaihdot
  • Suodattimien vaihdot

Säännöllinen öljynvaihto lisää ajokilometrejä

Öljynvaihto on auton käyttöiän kannalta tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä, ja sen pitkittäminen on varma keino saada moottori yskimään ja lopulta leikkaamaan kiinni – ja sitten onkin kaivettava kuvetta. Säännöllinen öljynvaihto estää moottorin ennenaikaista kulumista ja huolehtii sen sisäpuolen puhtaudesta ja jäähdytyksestä. 

Öljyt on syytä vaihtaa viimeistään valmistajan suositusten mukaisesti, mutta koska pohjoiset olosuhteemme ovat melkoisen kuormittavia, suosittelemme öljynvaihtoa noin kerran vuodessa. Öljynvaihdon yhteydessä vaihdamme myös suodattimet. 

Varmista sujuvat ajokilometrit jatkossakin varaamalla meiltä öljynvaihto!

Uusi raitisilmasuodatin takaa puhtaan hengitysilman

Millaista ilmaa hengität autossasi? Se riippuu pitkälti raitisilmasuodattimesi vaihtovälistä. Muut suodattimet vaihdetaan pitkälti öljynvaihdon yhteydessä, mutta raitisilmasuodatin jää usein paitsioon – siitäkin huolimatta, että kaikki auton läpi puhallettava ilma kulkee sen kautta.

Suodatin suositellaan vaihdettavaksi suunnilleen vuosittain. Moni havahtuu viimeistään siinä vaiheessa, kun auton ilma haisee pölyiseltä ja tunkkaiselta. Tällöin suodatin vetelee jo viimeisiään tai on jo mennyt tukkoon. 

Vaihdamme raitisilmasuodattimen kätevästi esimerkiksi muiden huoltotöiden ohessa. Kauttamme on myös mahdollista toteuttaa koko auton ilmastointijärjestelmän desinfiointi. Desinfioinnissa käytämme Nielsenin One-Shot tuotteita. Desinfioinnin avulla saadaan poistettua ilmastointiin pinttyneet aiemmat hajut ja autosi ilmastointi on jälleen raikas.