RENGASPALVELUT

 

Varaa aika verkkokaupasta »    Soita »

Liedon Autopesu Oy:stä saat kaikki rengaspalvelut saman katon alta. Olipa harkinnassa uusien renkaiden hankkiminen, allelaitto, rengastyöt taikka renkaiden kausisäilytys rengashotellissamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Rengastyöt

Meillä kaikki rengastyöt hoituvat käden käänteessä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:  

  • renkaiden vaihto
  • korjaukset
  • tasapainotus
  • asennus vanteille

Hyödynnä pesupalvelumme rengastöiden yhteydessä. 

Rengashotelli 

Säästä tilaa ja mahdollisesti myös selkääsi jättämällä vaihdettavat renkaat meille lepäilemään. Oikeanlainen säilytyspaikka lisää renkaan elinikää ja auttaa säilyttämään sen ominaisuudet pidempään: rengashotellissamme autosi renkaat ovat turvassa kosteudelta, liialta valolta sekä lialta, ja ilma on tasaisen viileä. 

Rengashotelli on vaivaton keino renkaiden kausisäilytykseen.

Rengasmyynti 

Myynnissä useita rengasmerkkejä erilaisiin tarpeisiin. Suosituimpia tuotteitamme ovat Kontion ja Linglongin renkaat. Lisäksi meiltä muun muassa Landsailin ja Kumhon renkaat. 

Saatavilla myös muita rengasmerkkejä, kysy lisää.

Kontio: Erityisesti Suomessa pohjoisia olosuhteita varten suunnitellut IcePaw-talvirenkaat kannattaa laittaa testiin. Kontion slogania mukaillen: kunnon pito on jokaisen oikeus!

Kumho: Kestävä ja hiljainen rengas. Maailman suurimpiin rengasvalmistajiin kuuluva Kumho lupaa “ison merkin laadun järkevään hintaan”.

Linglong: Hinta-laatusuhteeltaan mainio rengas: moni onkin yllättynyt testatessaan, että edullinen hinta on vain yksi positiivinen lisä renkaan ominaisuuksiin. 

Landsail: Myöskin hieman edullisempia, mutta ominaisuuksiltaan kiitettäviä renkaita. Erityisesti Landsail Qirin 990 -kesärenkaat ovat niittäneet mainetta, ja esimerkiksi vuonna 2021 Tekniikan Maailman testissä malli päihitti monet hintavammat, tunnettujen valmistajien renkaat.

 


© Landsail

 

Renkaanvaihdon hinnasto

  Henkilöauto 

 Pakettiauto

Renkaiden vaihto 30 € 40 €
Renkaiden vaihto + vanteiden pesu 40 € 50 €
Renkaiden vaihto + vanteiden pesu + rengashotelli 60 € 70 €