Auton keraaminen suojapinnoite

Liedon Autopesu Oy

Kestopinnoitus markkinoiden johtavalla Nano Ceramic Protect Hard 9H -tuotteella

Auton kestopinnoitus tehdään Liedon Autopesussa Nano Ceramic Protect Hard 9H -tuotteella, joka antaa autollesi markkinoiden kovimman, keraamisen suojan (9H-sertifikaatti). Nano Ceramicilla saadaan vettä hylkivä pinta, joka suojaa maalipintaa UV-säteilyltä, korroosiolta ja naarmuilta. Maalipinta saa myös syvän ja kirkkaan kiillon. Laitamme autoosi aina myös Nano Ceramic Protect soft-pinnoitteen. Totta, kaksi pinnoitetta, yksi hinta!

Muistathan, että pinnoitteiden takuun säilymiselle vaaditaan aina kerran vuodessa tehtävä jälkikäsittely, jolloin autoon asennetaan jälkikäsittelypinnoite!

Kyseessä on korkealaatuinen ammattilaistuote, jonka hyöty saavutetaan parhaiten, kun tuot autosi meille. Käy varaamassa aika käsittelyyn nettiajanvarauksessa tai soita meille!

Ota yhteyttä »

Mitä muuta hoitoa autoille annamme?

Auton kestopinnoitustehtävien lisäksi teemme ajoneuvoille esim. vahaukset ja pesut – katso kaikki palvelumme täältä. Käsittelemme mm. henkilö- ja pakettiautoja sekä kuorma-autoja, niin yritysten kuin yksityisten käytössä olevia. Hallimme sijaitsee Liedon Avanti 2 -alueella Kaarinan, Auran, Paimion ja Pöytyän, Nousiaisten, Naantalin, Raision, Ruskon ja Paraisten naapurissa, likellä Turkua. Tervetuloa!

Avoinna

ma-pe 8.00-17.00 /
sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä!

Varaa nyt »

Sijainti

Tuulissuontie 31
21420 Lieto

Navigoi osoitteeseen »

Kysyttävää?

0447055566

Soita nyt »
Verkkokauppa Varaa aika