Auton vahaus ja pinnoitus Liedossa

Liedon Autopesu Oy

Kestävä suoja ja kaunis kiilto autollesi laadukkaalla työnjäljellä

Tuo auto vahattavaksi Liedon Autopesuun! Auton vahaus pitää hyvää huolta ajoneuvon kunnosta ja arvosta, sillä se suojaa pintaa kuralta, tiesuolalta, auringolta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Vahaus vaikuttaa lisäksi auton ilmeeseen – vahattu pinta näyttää hyvältä ja helpottaapa se pinnan puhdistamistakin.

Teemme myös autojen pinnoitukset, mukaan lukien tekstiilien suojapinnoitukset, sekä markkinoiden kovimman suojan muodostavat Nano Ceramic -pinnoitukset. Pinnoitus suojaa autoa niin ikään UV-säteiltä, ilmansaasteilta ym.

Varaa aika »

Auton myllytys

Jos auton maalipinnassa on naarmuja tai se on haalistunut, voidaan autolle suorittaa myllytys eli maalipinnan hionta. Myllytyksen lopputuloksena pinnasta tulee tasaisen kiiltävä.

Varaa aika auton vahaus- tai pinnoitustoimenpiteeseen soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta! Käsittelemme yritysten ja yksityisten henkilö- ja pakettiautoja, kuorma-autoja, työkoneita sekä asuntovaunuja ja -autoja hallillamme Liedossa Avanti 2 -alueella, Kaarinan, Auran, Paimion, Pöytyän, Nousiaisten, Naantalin, Raision, Ruskon ja Paraisten naapurissa, likellä Turkua.

Avoinna

ma-pe 8.00-17.00 /
sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä!

Varaa nyt »

Sijainti

Tuulissuontie 31
21420 Lieto

Navigoi osoitteeseen »

Kysyttävää?

0447055566

Soita nyt »
Verkkokauppa Varaa aika