Auton vahaus ja pinnoitus Liedossa

Kestävä suoja ja kaunis kiilto autollesi laadukkaalla työnjäljellä

Varaa aika verkkokaupasta »    Soita »

Tuo auto vahattavaksi Liedon Autopesuun! Auton vahaus pitää hyvää huolta ajoneuvon kunnosta ja arvosta, sillä se suojaa pintaa kuralta, tiesuolalta, auringolta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Vahaus vaikuttaa lisäksi auton ilmeeseen – vahattu pinta näyttää hyvältä ja helpottaapa se pinnan puhdistamistakin. 

Teemme myös autojen pinnoitukset, mukaan lukien tekstiilien suojapinnoitukset, sekä markkinoiden kovimman suojan muodostavat Nano Ceramic -pinnoitukset. Pinnoitus suojaa autoa niin ikään UV-säteiltä, ilmansaasteilta ym. 

Auton myllytys

Jos auton maalipinnassa on naarmuja tai se on haalistunut, voidaan autolle suorittaa myllytys eli maalipinnan hionta. Myllytyksen lopputuloksena pinnasta tulee tasaisen kiiltävä.

Varaa aika auton vahaus- tai pinnoitustoimenpiteeseen soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta! Käsittelemme yritysten ja yksityisten henkilö- ja pakettiautoja, kuorma-autoja, työkoneita sekä asuntovaunuja ja -autoja hallillamme Liedossa Avanti 2 -alueella, Kaarinan, Auran, Paimion, Pöytyän, Nousiaisten, Naantalin, Raision, Ruskon ja Paraisten naapurissa, likellä Turkua.

​​​​​​​

Palvelu Henkilöauto Pakettiauto Asuntoauto / Vaunu / Kuorma-auto
Pesu ja vahaus (kesto 3-6 kk) 39 € 49 € 110 €
Auton pesu, perusvahaus ja siivous 79 €    
Kovavahaus (kesto 12 kk) 100 € 130 € Kysy hinta!
Tuplakovavahaus (kesto 2 vuotta) 180 € 230 € Kysy hinta!
Power Lock -pinnoite (kesto 12 kk) 139 € 159 € Kysy hinta!
Tuplapinnoite (kesto 2 vuotta) 220 € 250 € Kysy hinta!
Kiiltomyllytys (sis. kovavahaus) 180 € 240 € Kysy hinta!
Premium käsittely (sis. hionta, viimeistely ja kovavahaus) alk. 240 € alk. 350 € Kysy hinta!